Kuća vina

Prodavnica

Povraćaj sredstava

Povraćaj sredstava

U slučaju povrata sredstava možete da nas kontaktirati pozivom na broj +381 63 160 60 77 ili nam pošaljite email na adresu: kucavina@hotmail.com podatak Vašeg broja računa ili otpremnice, Vaš JMBG  zatim broj dinarskog tekućeg računa i naziv banke u kojoj imate otvoren navedeni račun.
Nakon što dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste naveli prilikom kreiranja porudžbine. 

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i ne postoji mogućnost slanja novca u gotovini putem kurirske službe. 

  1. U slučaju vraćanja proizvoda ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Vinoteka Maison du Vin d.o.o., Novi Beograd je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca izvršiti povraćaj sredstava na račun vlasnika kartice.

  2. Proizvod koji je poručen, bez prethodnog kontakta i dogovora sa zaposlenima u našoj online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete slati na adrese koje su navedene na račun-otpremnici i svi takvi paketi će biti vraćeni pošiljaocu o trošku pošiljaoca.